На Церемонията на розата в шести епизод Алек даде първото цвете на

...
На Церемонията на розата в шести епизод Алек даде първото цвете на
Коментари Харесай

Епизод 6 на „Ергенът“: Експресивната Христиана остана без роза и напусна шоуто

На Церемонията на розата в шести епизод Алек даде първото цвете на Памела, а последното бе за състезателката по битка Барбара.
Прочетете още
Без роза остана експресивната Христиана от Кюстендил.

„ Приказката завърши, само че животът продължава “ – разгласи водещият Наум.

„ Беше ми извънредно прелестно “ – по този начин Христиана се раздели с Алек.

„ На мен също. Желая ти шанс! “ – отвърна Ергенът.

„ Доброто спечелва и злото си отиде. Радвам се, че получих роза и изпитвам облекчение, че Христиана си потегля. Тя беше като някой дракон, както е в приказките – въплъщение на злото “ – разяснява юристката Силви, с която Христиана влезе в спор.

„ Обявявам новата черна овца на имението. Според мен Силви е енергиен върколак и я прогласявам за вещицата на имението. 23 девойки споделяме, че е мърла и не чисти, че е лакомец, само че тя не се съгласява “ – съобщи Христиана в четвърти епизод.

Коя е Христиана?

Христиана Манова е родом от Кюстендил.  Семейството ѝ е извънредно авторитетно, като татко ѝ е някогашен посланик. Христиана е същинска звезда в родния си град и за нищо на света не би го заменила с живот в столицата, където би била една от всички. За нея с цялостна мощ важи максимата: „ По-добре кралица на село, в сравнение с пазач в града “.

Дойде ли петък вечер, Хриси поставя високите токчета и късата рокля и се трансформира в празненство фурията на Кюстендил. Купоните, на които участва, са до зори, а тя постоянно е в „ окото на бурята “ – пее, танцува, хвърля салфетки, пие шотове непосредствено от бара, а шампанското ѝ се смъква с люлка. Дойде ли 7:00 ч. в понеделник, обаче, тя маха екстеншъните, поставя неосезаем грим, облича се със строго формален костюм и се трансформира в госпожа Манова.

Очаква мъжът до нея да бъде финансово постоянен, защото е привикнала да бъде материално обезпечена – от някогашните си половинки към този момент е получила голяма къща и ултра първокласен автомобил.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР